WERKWIJZE

Nadat u het intakeformulier op de website heeft ingevuld, nemen wij telefonisch contact met u op. In dit telefoongesprek maken wij graag een afspraak voor een kennismaking tijdens een vrijblijvende en geheel gratis intake.

Goed gesprek

Tijdens het eerste contact gaan we het al hebben over uw wensen, verwachtingen, doelen en eventuele beperkingen, en kijken we hoe we u het beste kunnen helpen. Er zal advies op maat gegeven worden.

Intake aan huis

Voor een persoonlijke kennismaking komt er een personal trainer bij u langs. Deze intake is gratis en vrijblijvend. De klik met uw personal trainer is een belangrijke voorwaarde voor succesvolle trainingen met het gewenste resultaat. In goed overleg word er trainingsplan voor u gemaakt.

Gratis proefles

Aan iedereen die zich aanmeldt bieden wij een gratis proefles plus medische intake aan. Zo kunt u een goed beeld krijgen van onze werkwijze en een training op maat ervaren. Na deze gratis training kunt u zelf beslissen of u met een personal trainer aan huis van Erik Reinders PT wilt blijven trainen.

Medische intake

Bij de gratis proefles hoort – zoals hierboven benoemd – ook een medische intake. Hierbij meten we niet alleen uw lichaamsgewicht, omtrek, vetmassa en spierpercentage, maar ook uw hartslag en bloeddruk. Na de medische intake hebben wij een goed beeld van uw lichamelijke gesteldheid.

Dubbelcheck

U hebt telefonisch, tijdens de intake en tijdens de gratis proefles kennis gemaakt met een trainer. Was u tevreden? Voelde u zich prettig bij de werkwijze van de personal trainer, en was er een klik? Ja? Dat is fijn. Dan kunt u samen met uw personal trainer aan huis aan de slag om uw trainingsdoelen te behalen. Samen halen we het beste uit uzelf! 

ONZE SPECIALITEITEN

  • Fitness Health Managers
  • Health Trainers
  • Leefstijlcoaches
  • Voedingscoaches
  • Medical Trainers
  • Sportmasseurs