Wat kost een personal trainer aan huis?

Veel mensen vragen het zich af: ‘wat kost een personal trainer aan huis?’. Niet geheel onterecht. Vanzelfsprekend kost een personal trainer die bij u thuis komt (incl. de benodigde materialen) meer geld dan een simpel abonnement bij de lokale sportschool. Daar mag je dan wel ‘elke dag’ komen sporten, maar doet u dat dan ook? U heeft daar geen persoonlijke begeleiding, geen stok achter de deur… Een personal trainer gaat samen met u aan de slag om uw persoonlijke doelen te behalen. Uw trainer geeft u daarbij persoonlijk advies en maakt een trainingsplan op maat. Het is iemand die weet wat hij doet en u graag leert wat hij weet en helpt bij het halen van steeds de volgende mijlpaal. Daarbij is het belangrijk dat uw personal trainer aan huis u ondersteunt bij het behalen van duurzaam resultaatDe prijzen van personal trainers liggen gemiddeld tussen de 40 en 120 euro per uur. Nogal uiteenlopende bedragen, inderdaad. De prijs die per uur wordt gevraagd hangt onder andere af van de volgende factoren:

De ervaring van de personal trainer
Een personal trainer die nog weinig ervaring heeft vraagt over het algemeen een lagere prijs dan een ervaren trainer. De trainers van Uw Personal Trainer aan Huis zijn geselecteerd op ruime kennis en ervaring met personal training en voedingsadvies.

Eventuele specialiteiten van de personal trainer
Personal trainers kunnen zich verder specialiseren. Zo zijn er bij Uw Personal Trainer aan Huis  trainers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld medical training of inpanningsfysiologie. 

Het doel en de inhoud van de training
Uw Personal Trainer aan Huis biedt een trainingsplan op maat aan en werkt deze waar nodig bij. Daarnaast geven we onze klanten indien gewenst persoonlijk voedingsadvies en zijn wij 24/7 beschikbaar voor vragen.

Het aantal sessies per week
Over het algemeen geldt: hoe meer trainingen u afneemt, hoe lager de prijs per uur. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken wij met pakketten van 15, 26, 52 en 100 trainingen.

Alleen trainen of met een groep
Één-op-één training of trainen met twee of meer mensen? Uiteraard heeft dit ook invloed op de prijs voor een personal trainer aan huis. 

Afname van een pakket of losse trainingen
De hoeveelheid trainingen die u afneemt heeft zoals eerder genoemd invloed op de kosten van een personal trainer aan huis. 

Uw Personal Trainer aan Huis

Nu vraagt u zich natuurlijk af: ‘wat kost personal training aan huis dan bij jullie?’. Dat hangt ook weer af van allerlei factoren. Natuurlijk is het intakegesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook de medische intake en de proefles zijn gratis. Hoeveel u vervolgens per training betaalt hangt dus af van een aantal factoren. Eén daarvan is het aantal trainingen dat u afneemt. Hoe meer trainingen u afneemt, hoe lagere de prijs per training. Dus: hoe langer de binding met ons is, hoe minder u betaalt.

Onze tarieven

De tarieven van Uw Personal Trainer aan Huis variëren van 65 tot 85 euro per uur. Onze tarieven zijn excl. btw.
Goed om te weten: de kosten van personal training zijn voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar!

Wij bieden de volgende pakketten aan: 15 trainingen, 26 trainingen, 52 trainingen, 100 trainingen en het grootste pakket bevat 250 trainingen. Neem contact op voor de tarieven die dan gelden.

Kosten personal trainer aan huis

De vraag ‘wat kost een personal trainer?’ gaat over prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Uw personal trainer komt bij u thuis, op kantoor of elke andere gewenste locatie en neemt de benodigde materialen voor de training met zich mee. Wij zijn uw motivator, stok achter de deur, trainer en geven daarbij ook persoonlijk voedingsadvies. Onze trainers hebben ruime ervaring, hebben plezier in wat ze doen en zijn gemotiveerd om te motiveren. Daarnaast zijn er trainers die zich verder gespecialiseerd hebben. Bekijk ons team hier. De klik met uw trainer is het meest belangrijk, vinden wij.


Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

 

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

UW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Hans Gosewehr
Hans Gosewehr
Eigenaar @ Hangos Real Estate
Lees verder
Wij trainen inmiddels ruim twee jaar met veel plezier in onze sportruimte bij ons thuis met Erik. Erik is een deskundige en vriendelijke sportman, die met veel enthousiasme maatwerk trainingen voor ons verzorgt. Doelgericht, altijd op tijd en een belangrijke tool voor ons om de discipline voor twee keer per week trainen op te kunnen brengen.
Marjolein Mennes
Marjolein Mennes
Eigenaar @ Lievemoeders.nl
Lees verder
Samen met mijn man hebben we 5 maanden getraind met Jasper. Met als doel om wat fitter de worden. We zijn allebei ondernemer en dus extra belangrijk. Jasper voelt heel goed aan wat je wel en niet aan kan en laat je net iets meer doen dan je denkt dat je kan. Daardoor zijn we nu een stuk fitter en voelen we ons goed. Erik heeft een uitgebreide intake gedaan en ook dat was super fijn. Dikke aanrader voor iedereen die aan huis of zoals ons geval, lekker buiten in je eigen buurt wil trainen.
Jan Jaap de Ruiter
Jan Jaap de Ruiter
Docent @ Tilburg University
Het mooie aan Personal Trainer aan huis is dat de PT voor de Coronatijd -uiteraard- bij mij thuis kwam waar we een stevig uurtje gingen trainen, op mijn niveau dan (60 jarige man), immer ingeleid en afgesloten met een kort gesprekje over hoe het met het lijf gaat en zeer gewaardeerde voedingsadviezen. Nu, in de Coronatijd, vinden de trainingen en gesprekjes nog steeds plaats, uiteraard op afstand maar wel met een uitstekende on line verbinding zodat het bijna lijkt of er niets aan de hand is. Hoe dan ook, Erik zijn organisatie is betrouwbaar en persoonlijk. Ik beveel hem iedereen aan die wat aan haar of zijn conditie en levensstijl wil doen.
Sisi Kempenaar
Sisi KempenaarCreative Marketing Manager @ Strengholt Music Group
Lees verder
Ik heb het afgelopen jaar een aantal maanden met Erik getraind met als doel om aan mijn techniek te werken. Ik heb er zeker geen spijt van gehad, want hij is een super goede trainer, genoeg kennis en kunde van het vak en bovenop alles is het altijd gezellig met hem 🙂 Ik kreeg naast de wekelijkse PT een workout en eetschema voor thuis en ook die waren goed te volgen. Ik ben zelf veganistisch, dus ik was nog even sceptisch of het eetschema me wel zou bevallen, maar er was niks mis mee. Lekkere, easy recepten die goed zijn te volgen. Zeker een aanrader mensen!
Suresh Chadda
Suresh Chadda
Senior Manager @ Rabobank
Lees verder
Erik brings good quality equipment to help him to run varied exercise sessions each time from working the ropes, slamming the tractor tyre with an 8KG sledgehammer or building biceps with the ‘curls for the girls’ weights exercise. Pushups, squats, jogging, wall sitting and leg raises complete the range. Boxing was great - back when the distancing allowed it. The reason why Erik is so effective isn’t only his punctual nature, trustworthiness (total privacy if you want it) and cheerful disposition, but also his professional advice on posture and technique. Furthermore he pushes us beyond our limits with every exercise by shouting encouragement with good humour, but also with a careful eye on avoiding injuries at all times. Until now, my circumference reduced by 9cms, my weight by a few kilos and my energy sky-rocketed and I get to spend time with my loved ones whilst working out. I wouldn’t hesitate to recommend him. He’s great!
Bart Schuurman
Bart Schuurman
Huisarts @ Huisartsenpraktijk Dr. B. Schuurman
Lees verder
Sinds 2 maanden word ik getraind door Hugo en Erik. Zowel mijn voedingspatroon als mijn progressie qua spierkracht worden nauwkeurig bijgehouden, ook zijn er weegmomentjes. De sfeer is professioneel en informeel tegelijk. Als huisarts houd ik mij natuurlijk ook bezig met voeding, leefstijl en bewegen. Deze mannen doen hun werk met groot enthousiasme en ze weten waar ze over praten, een aanrader..
Previous
Next