vrijblijvende

intake

Bent u klaar om op een gezonde manier resultaat te boeken en aan de slag te gaan met een personal trainer aan huis? Wij leren u graag kennen tijdens een gratis intake. Tijdens dit gesprek bespreken we uw doelen, wensen en verwachtingen en maken een trainingsplan op maat. Alles in goed overleg.

Neem telefonisch contact op of meld u via onderstaand formulier aan voor deze eerste kennismaking. Wij nemen binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Meld u nu aan en ontvang een gratis proefles plus medische intake! U kunt hier meer over lezen op de pagina over onze werkwijze.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

UW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Hans Gosewehr
Hans Gosewehr
Eigenaar Hangos Real Estate
Lees verder
Wij trainen inmiddels ruim twee jaar met veel plezier in onze sportruimte bij ons thuis met Erik. Erik is een deskundige en vriendelijke sportman, die met veel enthousiasme maatwerk trainingen voor ons verzorgt. Doelgericht, altijd op tijd en een belangrijke tool voor ons om de discipline voor twee keer per week trainen op te kunnen brengen.
Marjolein Mennes
Marjolein Mennes
Eigenaar Lievemoeders.nl
Lees verder
Samen met mijn man hebben we 5 maanden getraind met Jasper. Met als doel om wat fitter de worden. We zijn allebei ondernemer en dus extra belangrijk. Jasper voelt heel goed aan wat je wel en niet aan kan en laat je net iets meer doen dan je denkt dat je kan. Daardoor zijn we nu een stuk fitter en voelen we ons goed. Erik heeft een uitgebreide intake gedaan en ook dat was super fijn. Dikke aanrader voor iedereen die aan huis of zoals ons geval, lekker buiten in je eigen buurt wil trainen.
Jan Jaap de Ruiter
Jan Jaap de Ruiter
Docent Tilburg University
Het mooie aan Personal Trainer aan huis is dat de PT voor de Coronatijd -uiteraard- bij mij thuis kwam waar we een stevig uurtje gingen trainen, op mijn niveau dan (60 jarige man), immer ingeleid en afgesloten met een kort gesprekje over hoe het met het lijf gaat en zeer gewaardeerde voedingsadviezen. Nu, in de Coronatijd, vinden de trainingen en gesprekjes nog steeds plaats, uiteraard op afstand maar wel met een uitstekende on line verbinding zodat het bijna lijkt of er niets aan de hand is. Hoe dan ook, Erik Reinders’ organisatie is betrouwbaar en persoonlijk. Ik beveel hem iedereen aan die wat aan haar of zijn conditie en levensstijl wil doen.
Previous
Next