Veelgestelde Vragen

Personal training houdt in dat u één-op-één begeleiding krijgt tijdens uw training om uw persoonlijke trainings- en gezondheidsdoelen te behalen. Bij ons is iedere training weer anders. Niet alleen omdat het op deze manier afwisselend en leuk blijft, maar ook omdat het lichaam altijd een nieuwe prikkel moet krijgen om te blijven ontwikkelen. Door op deze manier te trainen behouden we resultaat. Uiteraard wordt er een voor u op maat gemaakt trainingsplan opgesteld en geven we daarbij persoonlijk voedingsadvies.

Uw trainer begeleidt u met uw algehele gezondheid door middel van training, voeding en leefstijl. We maken een plan op maat en gaan altijd voor duurzaam resultaat. U kunt ons zien als uw persoonlijke stok achter de deur. Onze trainers hebben alle kennis en kunde in huis om u goed te kunnen begeleiden, ook wanneer u bijvoorbeeld herstelt van een blessure of het sporten wil gaan oppakken nadat u bevallen bent.

De tarieven van Uw Personal Trainer aan Huis variëren van 65 tot 85 euro per uur. De precieze kosten hangen af van een aantal factoren, bijvoorbeeld het aantal trainingen dat u afneemt. U leest hier meer over onze tarieven.

Persoonlijk voedingsadvies is een extra service die wij onze klanten aanbieden. Dit kost u dus niets extra.

Hier vind u foto’s van de teamleden van Uw Personal Trainer aan Huis. De klik met uw trainer en plezier tijdens de training is voor ons het belangrijkst. We zorgen dus altijd voor een goede match.

Het begint allemaal bij een gratis en vrijblijvend intakegesprek, waar we het hebben over uw wensen, verwachtingen, doelen en eventuele beperkingen. Er zal advies op maat gegeven worden. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat betreft materialen heeft u zelf niet veel nodig, wij nemen de benodigde materialen voor de training met ons mee. Zelf zorgt u voor geschikte kleding en sportschoenen en is het handig om een handdoek en flesje water bij de hand te hebben. De ruimte waarin getraind gaat worden dient uiteraard ook voldoende ruimte te hebben. Er kan indien gewenst ook buiten getraind worden.

Ja, dat kan. Veel van onze klanten trainen samen met hun partner, zoon/dochter of een vriend(in).

Uw Personal Trainer aan Huis biedt elke dag van de week personal training aan huis, wanneer het u uitkomt. ’s Ochtends voordat u gaat werken? Geen probleem. Maar ook in de avonduren kunnen we met u trainen.

Ja, dat is geen enkel probleem. U kunt met uw trainer afspraken maken over waar u wilt trainen. Trainen in de buitenlucht is een goede optie wanneer u thuis niet zo veel ruimte hebt. 

Vanwege de hygiëne raden we u aan zelf bokshandschoenen aan te schaffen. 

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.

IN ONS TEAM

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

UW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Hans Gosewehr
Hans Gosewehr
Eigenaar @ Hangos Real Estate
Lees verder
Wij trainen inmiddels ruim twee jaar met veel plezier in onze sportruimte bij ons thuis met Erik. Erik is een deskundige en vriendelijke sportman, die met veel enthousiasme maatwerk trainingen voor ons verzorgt. Doelgericht, altijd op tijd en een belangrijke tool voor ons om de discipline voor twee keer per week trainen op te kunnen brengen.
Marjolein Mennes
Marjolein Mennes
Eigenaar @ Lievemoeders.nl
Lees verder
Samen met mijn man hebben we 5 maanden getraind met Jasper. Met als doel om wat fitter de worden. We zijn allebei ondernemer en dus extra belangrijk. Jasper voelt heel goed aan wat je wel en niet aan kan en laat je net iets meer doen dan je denkt dat je kan. Daardoor zijn we nu een stuk fitter en voelen we ons goed. Erik heeft een uitgebreide intake gedaan en ook dat was super fijn. Dikke aanrader voor iedereen die aan huis of zoals ons geval, lekker buiten in je eigen buurt wil trainen.
Jan Jaap de Ruiter
Jan Jaap de Ruiter
Docent @ Tilburg University
Het mooie aan Personal Trainer aan huis is dat de PT voor de Coronatijd -uiteraard- bij mij thuis kwam waar we een stevig uurtje gingen trainen, op mijn niveau dan (60 jarige man), immer ingeleid en afgesloten met een kort gesprekje over hoe het met het lijf gaat en zeer gewaardeerde voedingsadviezen. Nu, in de Coronatijd, vinden de trainingen en gesprekjes nog steeds plaats, uiteraard op afstand maar wel met een uitstekende on line verbinding zodat het bijna lijkt of er niets aan de hand is. Hoe dan ook, Erik zijn organisatie is betrouwbaar en persoonlijk. Ik beveel hem iedereen aan die wat aan haar of zijn conditie en levensstijl wil doen.
Sisi Kempenaar
Sisi KempenaarCreative Marketing Manager @ Strengholt Music Group
Lees verder
Ik heb het afgelopen jaar een aantal maanden met Erik getraind met als doel om aan mijn techniek te werken. Ik heb er zeker geen spijt van gehad, want hij is een super goede trainer, genoeg kennis en kunde van het vak en bovenop alles is het altijd gezellig met hem 🙂 Ik kreeg naast de wekelijkse PT een workout en eetschema voor thuis en ook die waren goed te volgen. Ik ben zelf veganistisch, dus ik was nog even sceptisch of het eetschema me wel zou bevallen, maar er was niks mis mee. Lekkere, easy recepten die goed zijn te volgen. Zeker een aanrader mensen!
Suresh Chadda
Suresh Chadda
Senior Manager @ Rabobank
Lees verder
Erik brings good quality equipment to help him to run varied exercise sessions each time from working the ropes, slamming the tractor tyre with an 8KG sledgehammer or building biceps with the ‘curls for the girls’ weights exercise. Pushups, squats, jogging, wall sitting and leg raises complete the range. Boxing was great - back when the distancing allowed it. The reason why Erik is so effective isn’t only his punctual nature, trustworthiness (total privacy if you want it) and cheerful disposition, but also his professional advice on posture and technique. Furthermore he pushes us beyond our limits with every exercise by shouting encouragement with good humour, but also with a careful eye on avoiding injuries at all times. Until now, my circumference reduced by 9cms, my weight by a few kilos and my energy sky-rocketed and I get to spend time with my loved ones whilst working out. I wouldn’t hesitate to recommend him. He’s great!
Bart Schuurman
Bart Schuurman
Huisarts @ Huisartsenpraktijk Dr. B. Schuurman
Lees verder
Sinds 2 maanden word ik getraind door Hugo en Erik. Zowel mijn voedingspatroon als mijn progressie qua spierkracht worden nauwkeurig bijgehouden, ook zijn er weegmomentjes. De sfeer is professioneel en informeel tegelijk. Als huisarts houd ik mij natuurlijk ook bezig met voeding, leefstijl en bewegen. Deze mannen doen hun werk met groot enthousiasme en ze weten waar ze over praten, een aanrader..
Previous
Next