personal training voor ondernemers

Een overvolle agenda, stress, afspraken her en der en geen tijd om naar de sportschool te gaan. Klinkt dit u bekend in de oren? Daarom is er personal training voor ondernemers. U hoeft hiervoor de deur niet uit. Niets houdt u meer tegen om fit te worden! Personal training zal u conditie verbeteren, uw stresslevel naar beneden brengen en uw belastbaarheid zal beter worden. Dit brengt ook op zakelijk vlak voordelen met zich mee. U zult merken dat u meer ontspannen bent en beter zult presteren. U traint onder begeleiding van een professionele personal trainer in uw vertrouwde omgeving. Dit kan bij u thuis zijn, of op kantoor.

personal training

fiscaal aftrekbaar?

Personal training voor ondernemers brengt een interessant bijkomend voordeel met zich mee. Training voor ondernemers kan namelijk fiscaal aftrekbaar zijn. Dit is alleen het geval voor ondernemers met personeel.

Bent u ondernemer en wilt u profiteren van personal training voor ondernemers? Meld u aan voor een vrijblijvende intake. Personal training voor ondernemers kan bij u thuis of op kantoor. In overleg is er veel mogelijk! We bieden ook training aan twee personen tegelijk aan. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

vrouw met dumbell

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.