THUIS FITNESS

U wilt graag investeren in uw gezondheid, maar dat kan momenteel niet in een sportschool of fitnesscentrum. Toch blijven sporten? Dan is een personal trainer aan huis iets voor u. Of u doel is om af te vallen, uw conditie te verbeteren of lichamelijke klachten te verminderen: wij bieden professionele begeleiding en ondersteunen u graag om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. U kunt thuis fitnessen in uw vertrouwde omgeving. Trainen op afstand (bijvoorbeeld met behulp van FaceTime) is hierbij uiteraard ook mogelijk! Neem contact op om het met ons te bespreken. Ook op afstand maken we voor de thuis fitness een persoonlijk training- en voedingsschema voor u op maat. Uw personal trainer is uw stok achter de deur.

Ook al kunnen we nu even niet anders: thuis fitness kent een aantal voordelen ten opzichte van sporten in de sportschool. Zo scheelt het kostbare reistijd, die u in het geval van een training thuis kunt besteden aan de daadwerkelijke training. U bent ook niet afhankelijk van het weer, wat vaak een (slechte) reden is om een sessie in de sportschool af te zeggen. Daarbij heeft u thuis alles binnenhandbereik: uw handdoek, sportkleding, water en uw eigen douche. Een laatste voordeel van thuis fitness is dat u niet hoeft te wachten op iemand anders, die zijn of haar setjes nog moet afmaken op het apparaat waar u op wilt trainen.

professionele

begeleiding TIJDENS UW THUIS FITNESS

Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s om u professionele begeleiding te bieden in training, voeding en leefstijl. We nemen de tijd om te kijken naar wat u wilt bereiken en stellen een trainingsplan op maat op. Bij personal training aan huis garanderen wij blijvend resultaat!

Iets voor u? Meld u aan voor een vrijblijvende intake en profiteer snel van het gemak van personal training bij u thuis! Thuis trainen samen met uw partner of ander gezinslid behoort ook tot de mogelijkheden: wij bieden ook personal training thuis aan twee mensen tegelijk aan. Hierbij houden we in de huidige coronacrisis uiteraard rekening met de hygiënevoorschriften en houden we afstand van onze klanten. Thuis fitness op afstand kan ook onder begeleiding van onze personal trainers. Wij maken dan gebruik van online communicatiemiddelen.

thuis fitness

Waarom?

  • Thuis fitness
  • In uw vertrouwde omgeving
  • Stok achter de deur
  • Tijdsbesparend
  • Persoonlijke aandacht

vrijblijvend

kennismaken

Ook thuis fitness onder begeleiding van een professional? Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WhatsApp chat