TARIEVEN

Natuurlijk is het intakegesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook de medische intake en de proefles zijn gratis. We stellen een trainingsplan op maat op en kunnen u daarbij ook voorzien van persoonlijk voedingsadvies. Bij de trainingen zorgen wij voor het benodigde materiaal. Daarom kunnen deze overal plaatsvinden: bij u thuis, op kantoor of in de gezonde buitenlucht.

Hoeveel u bij ons per training betaalt hangt af van een aantal factoren. Eén daarvan is het aantal trainingen dat u afneemt. Hoe meer trainingen u afneemt, hoe lagere de prijs per training. Dus: hoe langer de binding met ons is, hoe minder u betaalt.

Onze tarieven

De tarieven van Uw Personal Trainer aan Huis variëren van 65 tot 85 euro per uur. Onze tarieven zijn excl. btw. Goed om te weten: de kosten van personal training zijn voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar!

Pakketten

Wij bieden de volgende pakketten aan: 

– 15 trainingen 

– 26 trainingen 

– 52 trainingen 

– 100 trainingen 

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

IN ONS TEAM

  • Fitness Health Managers
  • Health Trainers
  • Leefstijlcoaches
  • Voedingscoaches
  • Medical Trainers
  • Sportmasseurs

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WhatsApp chat