TARIEVEN

Natuurlijk is het intakegesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook de proefles is natuurlijk gratis. We stellen een trainingsplan op maat op en kunnen u daarbij ook voorzien van persoonlijk voedingsadvies. Bij de trainingen zorgen wij voor het benodigde materiaal. Daarom kunnen deze overal plaatsvinden: bij u thuis, op kantoor of in de gezonde buitenlucht.

Hoeveel u bij ons per training betaalt hangt af van een aantal factoren. Eén daarvan is het aantal trainingen dat u afneemt. Hoe meer trainingen u afneemt, hoe lagere de prijs per training. Dus: hoe langer de binding met ons is, hoe minder u betaalt.

Personal training aan huis samen met een familielid, collega, vriend(in) of kennis? Dat is geen enkel probleem, wij passen ons aan uw wensen aan. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven bij het samen trainen.

Onze tarieven

De tarieven van Uw Personal Trainer aan Huis variëren van 65 tot 85 euro per uur. Onze tarieven zijn excl. btw. 
Goed om te weten: de kosten van personal training zijn voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar!

Pakketten

Wij bieden de volgende pakketten aan: 

– 15 trainingen 

– 26 trainingen 

– 52 trainingen 

– 100 trainingen 

– 250 trainingen

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

IN ONS TEAM

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

UW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Hans Gosewehr
Hans Gosewehr
Eigenaar @ Hangos Real Estate
Lees verder
Wij trainen inmiddels ruim twee jaar met veel plezier in onze sportruimte bij ons thuis met Erik. Erik is een deskundige en vriendelijke sportman, die met veel enthousiasme maatwerk trainingen voor ons verzorgt. Doelgericht, altijd op tijd en een belangrijke tool voor ons om de discipline voor twee keer per week trainen op te kunnen brengen.
Marjolein Mennes
Marjolein Mennes
Eigenaar @ Lievemoeders.nl
Lees verder
Samen met mijn man hebben we 5 maanden getraind met Jasper. Met als doel om wat fitter de worden. We zijn allebei ondernemer en dus extra belangrijk. Jasper voelt heel goed aan wat je wel en niet aan kan en laat je net iets meer doen dan je denkt dat je kan. Daardoor zijn we nu een stuk fitter en voelen we ons goed. Erik heeft een uitgebreide intake gedaan en ook dat was super fijn. Dikke aanrader voor iedereen die aan huis of zoals ons geval, lekker buiten in je eigen buurt wil trainen.
Jan Jaap de Ruiter
Jan Jaap de Ruiter
Docent @ Tilburg University
Het mooie aan Personal Trainer aan huis is dat de PT voor de Coronatijd -uiteraard- bij mij thuis kwam waar we een stevig uurtje gingen trainen, op mijn niveau dan (60 jarige man), immer ingeleid en afgesloten met een kort gesprekje over hoe het met het lijf gaat en zeer gewaardeerde voedingsadviezen. Nu, in de Coronatijd, vinden de trainingen en gesprekjes nog steeds plaats, uiteraard op afstand maar wel met een uitstekende on line verbinding zodat het bijna lijkt of er niets aan de hand is. Hoe dan ook, Erik zijn organisatie is betrouwbaar en persoonlijk. Ik beveel hem iedereen aan die wat aan haar of zijn conditie en levensstijl wil doen.
Sisi Kempenaar
Sisi KempenaarCreative Marketing Manager @ Strengholt Music Group
Lees verder
Ik heb het afgelopen jaar een aantal maanden met Erik getraind met als doel om aan mijn techniek te werken. Ik heb er zeker geen spijt van gehad, want hij is een super goede trainer, genoeg kennis en kunde van het vak en bovenop alles is het altijd gezellig met hem 🙂 Ik kreeg naast de wekelijkse PT een workout en eetschema voor thuis en ook die waren goed te volgen. Ik ben zelf veganistisch, dus ik was nog even sceptisch of het eetschema me wel zou bevallen, maar er was niks mis mee. Lekkere, easy recepten die goed zijn te volgen. Zeker een aanrader mensen!
Suresh Chadda
Suresh Chadda
Senior Manager @ Rabobank
Lees verder
Erik brings good quality equipment to help him to run varied exercise sessions each time from working the ropes, slamming the tractor tyre with an 8KG sledgehammer or building biceps with the ‘curls for the girls’ weights exercise. Pushups, squats, jogging, wall sitting and leg raises complete the range. Boxing was great - back when the distancing allowed it. The reason why Erik is so effective isn’t only his punctual nature, trustworthiness (total privacy if you want it) and cheerful disposition, but also his professional advice on posture and technique. Furthermore he pushes us beyond our limits with every exercise by shouting encouragement with good humour, but also with a careful eye on avoiding injuries at all times. Until now, my circumference reduced by 9cms, my weight by a few kilos and my energy sky-rocketed and I get to spend time with my loved ones whilst working out. I wouldn’t hesitate to recommend him. He’s great!
Bart Schuurman
Bart Schuurman
Huisarts @ Huisartsenpraktijk Dr. B. Schuurman
Lees verder
Sinds 2 maanden word ik getraind door Hugo en Erik. Zowel mijn voedingspatroon als mijn progressie qua spierkracht worden nauwkeurig bijgehouden, ook zijn er weegmomentjes. De sfeer is professioneel en informeel tegelijk. Als huisarts houd ik mij natuurlijk ook bezig met voeding, leefstijl en bewegen. Deze mannen doen hun werk met groot enthousiasme en ze weten waar ze over praten, een aanrader..
Previous
Next