personal training

Personal training is er voor iedereen die wil investeren in zijn of haar gezondheid en hier wel wat professionele hulp bij kan gebruiken. Dit kan zijn met het doel om af te vallen, fitter te worden, of om lichamelijke klachten of stress te verminderen. Wij helpen u om in weer in balans te komen en begeleiden u in het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Wij doen er alles aan om u uw gezondheids- en trainingsdoelen te laten behalen en zijn uw stok achter de deur. Samen halen we het beste uit uzelf! Uw Personal Trainer aan Huis is er voor personal training voor zowel mannen als vrouwen. Ons team bestaat ook uit mannelijke en vrouwelijke trainers, ieder met hun eigen kracht en expertise.

Bij ons is iedere training weer anders. Niet alleen omdat het op deze manier afwisselend en leuk blijft, maar ook omdat het lichaam altijd een nieuwe prikkel moet krijgen om te blijven ontwikkelen. Door op deze manier te trainen behouden we resultaat. Uiteraard wordt er een voor u op maat gemaakt trainingsplan opgesteld en geven we daarbij persoonlijk voedingsadvies.

Dankzij de trainingen zal uw belastbaarheid beter worden. Dit brengt zowel persoonlijk als zakelijk voordelen met zich mee. Door gezond en fit te blijven presteert u beter op alle vlakken! Wist u overigens dat de kosten van personal training in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn? Dit geldt echter alleen voor ondernemers met personeel.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij gewoon met alle benodigde materialen naar u toe. Personal training kan dus bij u thuis, op kantoor of heerlijk in de buitenlucht. Zelf geen ruimte om in te sporten of traint u gewoon liever in de sportschool? Dan kunnen wij u personal training geven in de sportschool waar wij mee samenwerken: Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Wat uw voorkeur ook heeft, onze personal trainers staan voor u klaar. Waar u wilt en wanneer het u uitkomt.

Trainen samen met een collega, vriend of familielid? Wij bieden ook training aan twee personen tegelijk aan. Als uw personal trainer aan huis passen wij ons aan uw wensen aan. Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of meld u meteen aan voor een proefles!

personal training

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.