personal training thuis

U wilt graag investeren in uw gezondheid, maar heeft weinig zin of tijd om daarvoor naar de sportschool te gaan? Dan is een personal trainer thuis iets voor u. Of u doel is om af te vallen, uw conditie te verbeteren of lichamelijke klachten te verminderen: wij bieden professionele begeleiding en ondersteunen u graag om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. U traint thuis in uw vertrouwde omgeving, terwijl wij voorzien in de benodigde materialen.

professionele

begeleiding bij u thuis

Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s om u professionele begeleiding te bieden in training, voeding en leefstijl. We nemen de tijd om te kijken naar wat u wilt bereiken en stellen een trainingsplan op maat op. Bij personal training aan huis garanderen wij blijvend resultaat!

Iets voor u? Meld u aan voor een vrijblijvende intake en profiteer snel van het gemak van personal training bij u thuis! Thuis trainen samen met uw partner of ander gezinslid behoort ook tot de mogelijkheden: wij bieden ook personal training thuis aan twee mensen tegelijk aan. 

vrouw met dumbell

Waarom?

  • Trainen in uw vertrouwde omgeving
  • Stok achter de deur
  • Tijdsbesparend
  • Persoonlijke aandacht

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.