PERSONAL TRAINING THUIS

U wilt graag investeren in uw gezondheid, maar heeft weinig zin of tijd om daarvoor naar de sportschool te gaan? Dan is een personal trainer thuis iets voor u. Of u doel is om af te vallen, uw conditie te verbeteren of lichamelijke klachten te verminderen: wij bieden professionele begeleiding en ondersteunen u graag om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. U traint thuis in uw vertrouwde omgeving, terwijl wij voorzien in de benodigde materialen.

Professionele begeleiding bij u thuis

Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s om u professionele begeleiding te bieden in training, voeding en leefstijl. We nemen de tijd om te kijken naar wat u wilt bereiken en stellen een trainingsplan op maat op. Bij personal training aan huis garanderen wij blijvend resultaat!

Iets voor u? Meld u aan voor een vrijblijvende intake en profiteer snel van het gemak van personal training bij u thuis! Thuis trainen samen met uw partner of ander gezinslid behoort ook tot de mogelijkheden: wij bieden ook personal training thuis aan twee mensen tegelijk aan. 

WAAROM PERSONAL TRAINING THUIS?

  • Trainen in uw vertrouwde omgeving
  • Tijdsbesparend
  • Stok achter de deur
  • Persoonlijke aandacht