personal training aan huis

U wilt graag investeren in uw gezondheid, maar heeft weinig zin of tijd om daarvoor naar de sportschool te gaan? Of is het voor u fysiek niet mogelijk om naar de sportschool te gaan? Dan is personal training thuis iets voor u. Samen met u kijken we naar uw wensen en doelen en stellen een persoonlijk trainingsplan op. De trainingen zullen bestaan uit afwisselende en effectieve oefeningen voor snel en blijvend resultaat!

bespaar

tijd en moeite

Het is niet nodig om de auto in te stappen om naar de sportschool te rijden. Dit is vaak iets wat veel mensen tegenhoudt om te gaan sporten: geen zin, of weinig tijd. Met personal training aan huis heeft u altijd een stok achter de deur. Wij komen bij u thuis en nemen de benodigde materialen voor de training met ons mee. Dat bespaart u tijd en moeite en u zult gemotiveerd blijven om te blijven trainen. Word fit met uw personal trainer aan huis!

Is personal training aan huis perfect voor u? Neem contact op voor de mogelijkheden en begin snel met het nastreven van uw persoonlijke doelen samen met uw personal trainer!

personal training aan huis

Kosten personal trainer aan huis

Het intakegesprek voor personal training aan huis is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

De kosten voor personal training aan huis variëren van 65 tot 85 euro per uur en hangen af van een aantal factoren, waaronder het pakket waarvoor u kiest. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken we met pakketten van 15 tot 250 trainingen. 
Wist u trouwens dat de kosten van personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.