PErSONal trainer VOor MANnen

Bent u toe aan een gezondere leefstijl, wilt u graag afvallen, gespierder worden of heeft u hulp nodig met pijnvrij bewegen? Wat uw motivatie of doel ook is: uw personal trainer aan huis kan u er bij helpen. Heeft u vanwege een volle agenda weinig tijd om te sporten? Geen probleem, wij komen met de benodigde materialen naar u toe. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan of zelf buitenlocaties te zoeken om uw workout te kunnen doen. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis en begeleiden u graag in het werken naar uw gezondheidsdoelen.

“Mooi team aan enthousiaste gedreven trainers!” – Mark

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. Natuurlijk behoort trainen in de frisse buitenlucht ook tot de mogelijkheden. U traint waar u wilt, wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer aan huis, health- en voedingscoach actief in (voornamelijk) Midden-Nederland. 

personal training Voor mannen

waar en wanneer
u wilt

Op zoek naar een personal trainer voor mannen? U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of samen met een vriend, vriendin, collega of familielid trainen. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Daarnaast bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer voor mannen? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer voor mannen

Kosten personal trainer voor mannen

Het intakegesprek voor personal training aan huis is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos..

De kosten voor personal training aan huis variëren van 65 tot 85 euro per uur en hangen af van een aantal factoren, waaronder het pakket waarvoor u kiest. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken we met pakketten van 15 tot 250 trainingen. 
Wist u trouwens dat de kosten van personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis voor mannen (en vrouwen). Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.