Personal trainer thuis

Ook investeren in uw gezondheid en blijven sporten, en dan het liefst onder professionele begeleiding? Een personal trainer thuis is dan echt iets voor u. Of u doel is om af te vallen, uw conditie te verbeteren of lichamelijke klachten te verminderen: wij bieden professionele begeleiding en ondersteunen u graag om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. U traint thuis in uw vertrouwde omgeving, terwijl wij voorzien in de benodigde materialen. Trainen op afstand (bijvoorbeeld met behulp van FaceTime) is ook mogelijk! Neem contact op om het met ons te bespreken. Bij personal training thuis en ook op afstand maken we een persoonlijk training- en voedingsschema voor u op maat.

professionele

begeleiding VAN UW PERSONAL TRAINER thuis

Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s om u professionele begeleiding te bieden in training, voeding en leefstijl. We nemen de tijd om te kijken naar wat u wilt bereiken en stellen een trainingsplan op maat op. Bij personal training aan huis garanderen wij blijvend resultaat!

Iets voor u? Meld u aan voor een vrijblijvende intake en profiteer snel van het gemak van personal training bij u thuis! Thuis trainen samen met uw partner of ander gezinslid behoort ook tot de mogelijkheden: wij bieden ook personal training bij u thuis aan twee mensen tegelijk aan. Hierbij houden we in de huidige coronacrisis uiteraard rekening met de hygiënevoorschriften en houden we afstand van onze klanten. Een personal trainer bij u thuis kan ook op afstand gerealiseerd worden. Wij maken dan gebruik van online communicatiemiddelen.

personal training thuis

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Ook personal training bij u thuis, onder begeleiding van een professional? Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.