PERSONAL TRAINER IN ZAANDAM

Als uw personal trainer in Zaandam gaan wij graag samen met u  aan de slag om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. Of dit nou is om af te vallen, aan te komen, gespierder te worden of omdat u hulp nodig heeft bij het pijnvrij bewegen: u bent bij ons aan het juiste aders. Wij bieden afwisselende en efficiënte privé trainingen en zijn er voor professionele personal training aan huis. Daarnaast geven wij u graag voedingsadvies en ondersteunen u graag bij het behalen en behouden van een gezondere leefstijl. Samen halen we het beste uit uzelf!

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Zaandam en omstreken.

Erik heeft goede kennis en kunde in huis en dat geeft vertrouwen. Altijd een afwisselende training en de resultaten mogen er zijn.” – Wijnand

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u op zoek naar een personal trainer in de regio Zaandam en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake door het formulier hieronder in te vullen.

WAAROM ERIK REINDERS PERSONAL TRAINING

  • Personal trainer in Zaandam
  • Een stok achter de deur
  • Tijdbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in
    voeding en leefstijl