PERSONAL TRAINER IN zaandam

Als uw personal trainer in Zaandam gaan wij graag samen met u  aan de slag om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. Of dit nou is om af te vallen, aan te komen, gespierder te worden of omdat u hulp nodig heeft bij het pijnvrij bewegen: u bent bij ons team aan het juiste aders. Wij bieden afwisselende en efficiënte privé trainingen en zijn er voor professionele personal training aan huis. Daarnaast geven wij u graag voedingsadvies en ondersteunen u graag bij het behalen en behouden van een gezondere leefstijl. Samen halen we het beste uit uzelf!

“Erik heeft goede kennis en kunde in huis en dat geeft vertrouwen. Altijd een afwisselende training en de resultaten mogen er zijn.” – Wijnand

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Zaandam en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Zaandam? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis zaandam

Kosten personal trainer in Zaandam

Het intakegesprek voor personal training aan huis is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

De kosten voor personal training aan huis in Zaandam variëren van 65 tot 85 euro per uur en hangen af van een aantal factoren, waaronder het pakket waarvoor u kiest. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken we met pakketten van 15 tot 250 trainingen. Wist u trouwens dat de kosten van personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.