PERSONAL TRAINER IN vinkeveen

Kiest u voor een gezonder en fitter leven en bent u daarom op zoek naar een personal trainer in Vinkeveen? Dan bent u bij ons team aan het juiste adres. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Ons team bestaat uit fitness health managers, health trainers, medical trainers en sportmasseurs. Daarnaast zijn wij ook leefstijl coaches en geven we u graag advies op het gebied van voeding. Wij gaan graag samen met u de strijd aan om uw persoonlijke doelen te behalen.

“Erik begeleidde mij met een knieblessure waar ik al lang last van had, en stippelde een oefenschema voor mij uit waarmee ik pijnvrij op wintersport zou kunnen. Dat lukte inderdaad. Top! ” – Chris

De trainingen vinden plaats bij u thuis. U traint in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Vinkeveen en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Vinkeveen? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis vinkeveen

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.