PERSONAL TRAINER IN VINKEVEEN

Kiest u voor een gezonder en fitter leven en bent u daarom op zoek naar een personal trainer in Vinkeveen? Dan bent u bij onsaan het juiste adres. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Ons team bestaat uit fitness health managers, health trainers, medical trainers en sportmasseurs. Daarnaast zijn wij ook leefstijl coaches en geven we u graag advies op het gebied van voeding. Wij gaan graag samen met u de strijd aan om uw persoonlijke doelen te behalen.

De trainingen vinden plaats bij u thuis. U traint in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Vinkeveen en omstreken.

“Erik begeleidde mij met een knieblessure waar ik al lang last van had, en stippelde een oefenschema voor mij uit waarmee ik pijnvrij op wintersport zou kunnen. Dat lukte inderdaad. Top! ” – Chris

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. Tijdens de intake bespreken we uw doelen en maken samen een trainingsplan. Onze op maat gemaakte, afwisselende trainingen bieden gegarandeerd resultaat. Naast professionele trainingen bieden wij u ook voedingsadvies en helpen wij u zo ook op weg naar een gezondere leefstijl. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Vinkeveen? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

WAAROM ERIK REINDERS PERSONAL TRAINING

  • Personal training in Vinkeveen
  • Een stok achter de deur
  • Tijdbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in
    training, voeding en leefstijl