PERSONAL TRAINER IN utrecht

Afvallen, sterker en gespierder worden, pijnvrij bewegen… Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis kan u er bij helpen. Als personal trainer in Utrecht gaan we samen aan de slag om het beste uit uzelf te halen en uw gezondheidsdoelen te bereiken. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Daarnaast bieden we ook business training, business bootcamp en personal boxing voor een perfecte full-body workout. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij begeleiden u graag in het werken naar uw trainings- en gezondheidsdoelen.

“Leuke gevarieerde trainingen op elk gewenst niveau!” – Jorien

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in de hele provincie Utrecht. Bent u op zoek naar een professionele personal trainer in Utrecht en bent u klaar om aan de slag te gaan? Samen gaan we voor duurzaam resultaat. Neem contact op om te mogelijkheden te bespreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Daarnaast bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Utrecht? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis utrecht

Waarom?

  • Personal training in Utrecht
  • Stok achter de deur
  • Tijdsbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in voeding en leefstijl

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis in Utrecht. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WhatsApp chat