Personal trainer in Soest

Afvallen, sterker en gespierder worden, pijnvrij bewegen… Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis kan u er bij helpen. Als personal trainer in Soest gaan we samen aan de slag om het beste uit uzelf te halen en uw gezondheidsdoelen te bereiken. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Daarnaast bieden we ook business training, business bootcamp en personal boxing voor een perfecte full-body workout. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij begeleiden u graag in het werken naar uw trainings- en gezondheidsdoelen.

“Altijd een afwisselende training en de resultaten mogen er zijn.” – Wijnand

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Soest en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Daarnaast bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Soest? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis soest

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis in Soest. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.