PERSONAL TRAINER IN LUNTEREn

Bent u klaar om hard te trainen met serieus resultaat en bent u daarom op zoek naar een personal trainer in Lunteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Samen halen we het beste uit uzelf en gaan we de strijd aan om uw persoonlijke trainingsdoelen te behalen. Tijdens onze resultaatgerichte trainingen staan plezier en afwisseling voorop. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij komen met alle benodigdheden naar u toe. Ons team bestaat uit fitness health managers, health trainers, medical trainers en sportmasseurs. Wij zijn ook leefstijl coaches en geven u graag voedingsadvies op maat.

“Erik zijn energieke houding is aanstekelijk. De trainingen zijn zwaar maar ook heel leuk! En effectief!” – Dionne

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Lunteren en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Op zoek naar een personal trainer in Lunteren? U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of samen met een vriend, vriendin, collega of familielid trainen. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Daarnaast bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Lunteren? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer in lunteren

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.