PERSONAL TRAINER IN HET GOOI

Wilt u graag werken aan een gezonder lijf en leven, bent u de motivatie voor het sporten kwijt of wilt u gezond afvallen en bent u daarom op zoek naar een personal trainer in Het Gooi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten dat u dankzij een volle agenda weinig tijd heeft om te sporten. Daarom komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan of buitenlocaties te zoeken om uw workout te kunnen doen. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis en begeleiden u graag in het werken naar uw gezondheidsdoelen.

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in ‘t Gooi en omstreken.

“Na iedere training kan ik er weer tegen aan!” – Mark

U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren daarnaast ook tot de mogelijkheden! Als extra service bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in het Gooi? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

WAAROM ERIK REINDERS PERSONAL TRAINING

  • Personal training in het Gooi
  • Een stok achter de deur
  • Tijdbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in
    training, voeding en leefstijl