Personal trainer in het Gooi

Wilt u graag werken aan een gezonder lijf en leven, bent u de motivatie voor het sporten kwijt of wilt u gezond afvallen en bent u daarom op zoek naar een personal trainer in Het Gooi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten dat u dankzij een volle agenda weinig tijd heeft om te sporten. Daarom komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan of buitenlocaties te zoeken om uw workout te kunnen doen. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis en begeleiden u graag in het werken naar uw gezondheidsdoelen.

“Na iedere training kan ik er weer tegen aan!” – Mark

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in ‘t Gooi en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren daarnaast ook tot de mogelijkheden! Als extra service bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Het Gooi? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis het gooi

Kosten personal trainer in Het Gooi

Het intakegesprek voor personal training aan huis is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

De kosten voor personal training aan huis in ’t Gooi variëren van 65 tot 85 euro per uur en hangen af van een aantal factoren, waaronder het pakket waarvoor u kiest. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken we met pakketten van 15 tot 250 trainingen. 
Wist u trouwens dat de kosten van personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.