Personal trainer in Doorn

Bent u op zoek naar een professionele en enthousiaste personal trainer in Doorn? Uw Personal Trainer aan Huis helpt u met het behalen van uw persoonlijke gezondheidsdoelen. Samen gaan we voor mooie en duurzame resultaten. Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke personal trainers.

Wilt u afvallen, aankomen, gespierder worden, pijnvrij bewegen of bent u de motivatie om te trainen volledig kwijtgeraakt? Wat uw doel ook is: uw personal trainer helpt u het beste uit uzelf te halen. Wij bieden u resultaatgerichte, afwisselende trainingen aan huis en gaan altijd voor duurzaam resultaat. Naast personal training aan huis bieden wij ook voedingsadvies op maat en hebben wij sportmasseurs en medical trainers in ons team

Wij bieden u als personal trainer in Doorn graag de persoonlijke en professionele hulp die u zoekt om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. Wij zijn uw persoonlijke stok achter de deur en werken helemaal coronaproof. 

“Heel snel merk je dat zijn lessen je lichaam veranderen. Daarnaast geeft hij gespecialiseerd voedingsadvies wat de resultaten alleen maar verbeteren. Hij is precies wat mensen nodig hebben als ze op zoek zijn naar een echte personal trainer aan huis!” – Marcel

De trainingen vinden plaats bij u thuis, op kantoor of in op elke andere door u gewenste locatie. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer aan huis, health- en voedingscoach actief in Doorn en omstreken.

personal training

waar en wanneer
HET U UITKOMT

Op zoek naar een personal trainer in Doorn? Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we begrijpen dat u drukbezet bent en weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Doorn? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer in doorn

Kosten personal trainer in Doorn

Het intakegesprek voor personal training aan huis is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

De kosten voor personal training aan huis variëren van 65 tot 85 euro per uur en hangen af van een aantal factoren, waaronder het pakket waarvoor u kiest. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken we met pakketten van 15 tot 250 trainingen. 
Wist u trouwens dat de kosten van personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

Waarom Uw Personal Trainer aan Huis?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis in Doorn. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.