PERSONAL TRAINER IN blaricum

Op zoek naar een personal trainer in Blaricum? Wij zijn uw personal trainer aan huis. We helpen u met het realiseren van uw trainingsdoelen en wijzen we u de weg naar een gezondere leefstijl. Bij ons ​bent u op het juiste adres voor effectieve trainingen op maat. Wij hebben begrip voor uw volle agenda en komen daarom met alle benodigde materialen naar u toe. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan of buitenlocaties te zoeken om uw workout te kunnen doen. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. 

“Erik verstaat zijn vak! ” – Michel

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Blaricum en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Als extra service bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Blaricum? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis blaricum

Waarom?

  • Personal training in Blaricum
  • Stok achter de deur
  • Tijdsbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in voeding en leefstijl

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WhatsApp chat