PERSONAL TRAINER IN bilthoven

U wilt graag sterker en gespierder worden? Of afvallen en werken aan een gezonder lijf en leven? Dan is het zoeken naar een personal trainer in Bilthoven een goede eerste stap. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Voor iedereen die de ambitie heeft om te werken aan zijn of haar gezondheid en lichaam. Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis helpt u het beste uit uzelf te halen. Wij bieden u resultaatgerichte, afwisselende trainingen aan huis en gaan altijd voor duurzaam resultaat. Naast personal training aan huis bieden wij ook voedingsadvies op maat en hebben wij sportmasseurs en medical trainers in ons team. Wij bieden u graag de persoonlijke hulp die u zoekt om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. 

“Leuke gevarieerde trainingen op elk gewenst niveau!” – Jorien

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Zo bent u geen kostbare tijd kwijt aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in De Bilt en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Bilthoven? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis bilthoven

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.