PERSONAL TRAINER IN baarn

Bent u klaar om hard te trainen met serieus resultaat en bent u daarom op zoek naar een personal trainer in Baarn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Samen halen we het beste uit uzelf en gaan we de strijd aan om uw persoonlijke trainingsdoelen te behalen. Tijdens onze resultaatgerichte trainingen staan plezier en afwisseling voorop. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij komen met alle benodigdheden naar u toe. Ons team bestaat uit fitness health managers, health trainers, medical trainers en sportmasseurs. Wij zijn ook leefstijl coaches en geven u graag voedingsadvies op maat.

“Mooi team aan enthousiaste gedreven trainers!” – Mark

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Baarn en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Daarnaast bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. Tijdens de intake bespreken we uw doelen en maken samen een trainingsplan. Onze op maat gemaakte, afwisselende trainingen bieden gegarandeerd resultaat. 

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Baarn? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer aan huis baarn

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.