PERSONAL TRAINER IN apeldoorn

Bent u op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Omdat u wilt afvallen, aankomen, gespierder wilt worden, pijnvrij wilt bewegen of de motivatie om te sporten compleet bent kwijtgeraakt? Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis helpt u het beste uit uzelf te halen. Wij bieden u resultaatgerichte, afwisselende trainingen aan huis en gaan altijd voor duurzaam resultaat. Naast personal training aan huis bieden wij ook voedingsadvies op maat en hebben wij sportmasseurs en medical trainers in ons team. Wij bieden u graag de persoonlijke hulp die u zoekt om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. 

“Erik gaat zeer professioneel te werk en heeft bovendien veel kennis en kunde. Zeer prettig om mee samen te werken.” – Nijs

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. Uiteraard kunnen de trainingen ook in de frisse buitenlucht plaatsvinden. U traint waar u wilt, wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer aan huis, health- en voedingscoach actief in Apeldoorn en omstreken. Uw personal trainer in Apeldoorn is uw stok achter de deur.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Apeldoorn? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer apeldoorn

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.