PERSONAL TRAINER IN APELDOORN

Bent u op zoek naar een personal trainer in Apeldoorn? Omdat u wilt afvallen, aankomen, gespierder wilt worden, pijnvrij wilt bewegen of de motivatie om te sporten compleet bent kwijtgeraakt? Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis helpt u het beste uit uzelf te halen. Wij bieden u resultaatgerichte, afwisselende trainingen aan huis en gaan altijd voor duurzaam resultaat. Naast personal training aan huis bieden wij ook voedingsadvies op maat en hebben wij sportmasseurs en medical trainers in ons team. Wij bieden u graag de persoonlijke hulp die u zoekt om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. 

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Apeldoorn en omstreken.

Erik gaat zeer professioneel te werk en heeft bovendien veel kennis en kunde. Zeer prettig om mee samen te werken.” – Nijs

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Apeldoorn? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake door het formulier hieronder in te vullen.

WAAROM ERIK REINDERS PERSONAL TRAINING

  • Personal trainer in Apeldoorn
  • Een stok achter de deur
  • Tijdbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in
    voeding en leefstijl