PERSONAL TRAINER IN amsterdam

Bij Uw Personal Trainer aan Huis helpen we u als personal trainer in Amsterdam met het behalen van uw persoonlijke gezondheidsdoelen. Samen gaan we voor mooie en duurzame resultaten. Wilt u afvallen, aankomen, gespierder worden, pijnvrij bewegen of bent u de motivatie om te trainen volledig kwijtgeraakt? Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis helpt u het beste uit uzelf te halen. Wij bieden u resultaatgerichte, afwisselende trainingen aan huis en gaan altijd voor duurzaam resultaat. Naast personal training aan huis bieden wij ook voedingsadvies op maat en hebben wij sportmasseurs en medical trainers in ons team. Wij bieden u als personal trainer in Amsterdam graag de persoonlijke en professionele hulp die u zoekt om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. Wij zijn uw persoonlijke stok achter de deur.

“Erik begeleidde mij met een knieblessure waar ik al lang last van had, en stippelde een oefenschema voor mij uit waarmee ik pijnvrij op wintersport zou kunnen. Dat lukte inderdaad. Top!” – Chris

De trainingen vinden plaats bij u thuis, op kantoor of in op elke andere door u gewenste locatie. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer aan huis, health- en voedingscoach actief in Amsterdam en omstreken.

personal training in Amsterdam

waar en wanneer
u wilt

Op zoek naar een personal trainer in Amsterdam? Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we begrijpen dat u drukbezet bent en weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Amsterdam? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder. 

personal trainer amsterdam

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis in Amsterdam. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.