PERSONAL TRAINER IN AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een personal trainer in Amsterdam? Omdat u wilt afvallen, aankomen, gespierder wilt worden, pijnvrij wilt bewegen of de motivatie om te sporten compleet bent kwijtgeraakt? Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis helpt u het beste uit uzelf te halen. Wij bieden u resultaatgerichte, afwisselende trainingen aan huis en gaan altijd voor duurzaam resultaat. Naast personal training aan huis bieden wij ook voedingsadvies op maat en hebben wij sportmasseurs en medical trainers in ons team. Wij bieden u graag de persoonlijke hulp die u zoekt om uw gezondheids- en trainingsdoelen te behalen. 

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving en verspilt geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in Amsterdam en omstreken.

Erik begeleidde mij met een knieblessure waar ik al lang last van had, en stippelde een oefenschema voor mij uit waarmee ik pijnvrij op wintersport zou kunnen. Dat lukte inderdaad. Top!” – Chris

Personal training of personal boxing is mogelijk voor iedereen, ongeacht uw leeftijd of sportniveau. En omdat we weten dat u weinig tijd heeft, komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Thuis trainen of toch een keertje in de sportschool, in de buitenlucht of op kantoor? Wij zijn uw personal trainer, waar en wanneer u wilt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een personal trainer in Amsterdam? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake door het formulier hieronder in te vullen.

WAAROM ERIK REINDERS PERSONAL TRAINING

  • Personal trainer in Amsterdam
  • Een stok achter de deur
  • Tijdbesparend
  • Altijd resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in
    voeding en leefstijl