Personal trainer in Amstelveen

Afvallen, sterker en gespierder worden, pijnvrij bewegen… Wat uw doel ook is: uw personal trainer aan huis kan u er bij helpen. Als personal trainer in Amstelveen gaan we samen aan de slag om het beste uit uzelf te halen en uw gezondheidsdoelen te bereiken. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis. Daarnaast bieden we ook business training, business bootcamp en personal boxing voor een perfecte full-body workout. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij begeleiden u graag in het werken naar uw trainings- en gezondheidsdoelen en komen met alle benodigde spullen naar u toe. Op zoek naar een vrouwelijke personal trainer in Amstelveen? Geen probleem, wij hebben ook vrouwelijke trainers in ons team.

“Leuke gevarieerde trainingen op elk gewenst niveau!” – Jorien

De trainingen vinden plaats bij u thuis, op kantoor of in op elke andere door u gewenste locatie. Zo traint u in uw vertrouwde omgeving. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer en health coach actief in de Midden-Nederland. Bent u op zoek naar een professionele personal trainer in Amstelveen en bent u klaar om aan de slag te gaan? Samen gaan we voor duurzaam resultaat. Neem contact op om te mogelijkheden te bespreken.

personal training IN

Amstelveen waar en wanneer
u wilt

Op zoek naar een personal trainer in Amstelveen? U kunt bij Uw Personal Trainer een Huis kiezen voor een privé training aan huis, of trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren ook tot de mogelijkheden! Daarnaast bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor personal training in Amstelveen? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake via het formulier hieronder

personal trainer in amstelveen

Kosten personal trainer in Amstelveen

Het intakegesprek voor personal training aan huis is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

De kosten voor personal training aan huis variëren van 65 tot 85 euro per uur en hangen af van een aantal factoren, waaronder het pakket waarvoor u kiest. Bij Uw Personal Trainer aan Huis werken we met pakketten van 15 tot 250 trainingen. 
Wist u trouwens dat de kosten van personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?

Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake.

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis in Amstelveen. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.