personal trainER in amersfoort

Bent u toe aan een gezondere leefstijl, wilt u graag afvallen, gespierder worden of heeft u hulp nodig met pijnvrij bewegen? Wat uw motivatie of doel ook is: uw personal trainer in Amersfoort kan u er bij helpen. Vanwege een volle agenda weinig tijd om te sporten? Daarom komen wij met de benodigde materialen naar u toe. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan of buitenlocaties te zoeken om uw workout te kunnen doen. Gewoon trainen in uw vertrouwde omgeving, wanneer het u uitkomt. Wij zijn er voor professionele personal training aan huis en begeleiden u graag in het werken naar uw gezondheidsdoelen.

“Super tevreden met Erik als trainer. Samen doelen gesteld en binnen een aantal weken al resultaat! Zeker aan te raden, ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken.” – Rick

De trainingen vinden plaats bij u thuis of op kantoor. Zo verspilt u geen tijd aan het heen en weer rijden naar de sportschool. U traint wanneer het u uitkomt en heeft met uw personal trainer altijd een trainingsmaatje en stok achter de deur. Wij zijn als personal trainer aan huis, health- en  voedingscoach actief in Amersfoort en omstreken.

personal training

waar en wanneer
u wilt

Op zoek naar een personal trainer in Amersfoort? U kunt kiezen voor een privé training aan huis, of onder begeleiding trainen samen met een vriend, vriendin, collega of familielid. Personal boxing, business training en business bootcamp behoren daarnaast ook tot de mogelijkheden! Als extra service bieden wij voedingsbegeleiding aan huis en hebben we ervaren sportmasseurs en medical trainers in ons team.

Meer weten over de mogelijkheden voor een personal trainer in Amersfoort? Neem contact op of meld u direct aan voor een eerste kennismaking tijdens een vrijblijvende intake door het formulier hieronder in te vullen.

personal trainer amersfoort

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.