personal boxing

Als personal trainer aan huis bieden wij ook personal boxing aan: één op één boksen met uw personal trainer. Deze bokslessen worden verzorgd door onze trainer Nicholas. Personal boxing is een leuke maar intensieve manier om aan uw cardio te werken. Een echte full-body workout dat snel zichtbaar resultaat zal geven. Waar u normaal in de sportschool uren bezig bent om uw hele lichaam te trainen, bent u met personal boxing in een uurtje klaar. Zo bespaart u dus flink wat tijd en hoeft u minder lang te werken om uw doelen te bereiken. Nog meer voordelen van personal boxing?

Vetverbranding

Tijdens het boksen verbrandt u veel calorieën. Uw lichaam moet namelijk continu blijven werken tijdens de training. Dit is de sleutel tot gewichtsverlies. Het totaal aantal verbrande calorieën is afhankelijk van uw gewicht en de intensiteit van de training.

Conditie

Door te boksen ontwikkelt u al snel een hele goed conditie. U bent voortdurend actief aan het bewegen, waardoor u binnen no time uw uithoudingsvermogen verbetert. Uw personal trainer blijft u uitdagen, waardoor u het maximale uit uzelf haalt!

zelf

verdediging

Natuurlijk leert u door het boksen uzelf te verdedigen, het is tenslotte een vechtsport. Bij boksen gebruikt u veel herhalingen die u op den duur steeds beter onthoudt. Hierdoor zult u zich een stuk sterker en zelfverzekerder gaan voelen, niemand die u meer klein krijgt! 

Is personal boxing iets voor u? Vergeet de dagelijkse zorgen en laat de stress van u afglijden tijdens een uurtje boksen. Eindig de training met een ontspannen en voldaan gevoel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en we zien u snel!

personal boxing

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.