over het team

Na mijn sportopleiding bij Rijn IJssel CIOS in Arnhem ben ik, Erik Reinders, vol enthousiasme aan de slag gegaan als personal trainer. Inmiddels heb ik een team van personal trainers om me heen verzameld. Wij hebben al veel mensen kunnen helpen met het nastreven van een gezondere leefstijl en het werken aan een gezonder en fitter lichaam. Ons werkgebied is groot: vele trainingen worden gegeven in en rondom Amsterdam, Almere, het Gooi, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Een belangrijke regel tijdens onze trainingen is dat plezier en afwisseling voorop staan.

Wij willen dat mensen zich ervan bewust worden hoe belangrijk het is om te investeren in hun gezondheid. Daarom is het onze missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het behalen van hun gezondheidsdoelen. Alle trainers in het team zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten om u te begeleiden op het gebied van training en een gezonde leefstijl. Wij geven u graag voedingsadvies en begeleiden u graag in het gezond afvallen of fitter worden. Personal training is onze passie en we streven naar resultaat. Samen halen we het beste uit uzelf.

”Als we samen ergens voor gaan, dan is dat voor 100%!”

Wij kunnen u helpen als fitness health trainer, medical trainer en voedings- en leefstijlcoach. Ook bieden wij sportmassages aan en hebben ervaring met inspanningsfysiologie. Naast de benodigde personal training diploma’s en certificaten zijn wij ook in het bezit van EHBO- en reanimatiediploma’s.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor een vrijblijvende intake. Nu met gratis proefles en medische intake!

IN ONS TEAM

Fitness Health Managers – Health Trainers – Leefstijlcoaches – Voedingscoaches – Medical Trainers – Sportmasseurs

Erik

Jasper

Jeroen

Susan

Frederiek

Hugo

trainster claudia

Claudia

Jerome

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WhatsApp chat