over het team

Na mijn sportopleiding bij Rijn IJssel CIOS in Arnhem ben ik, Erik, vol enthousiasme aan de slag gegaan als personal trainer. Inmiddels heb ik een team van personal trainers om me heen verzameld. Wij hebben de afgelopen jaren veel mensen kunnen helpen met het nastreven van een gezondere leefstijl en het werken aan een gezonder en fitter lichaam. 

Ons werkgebied is groot: vele trainingen worden gegeven in en rondom Amsterdam, Almere, het Gooi, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Ede en ook in de regio Rotterdam. Een belangrijke regel tijdens onze trainingen is dat plezier en afwisseling voorop staan.

”Als we samen ergens voor gaan, dan is dat voor 100%!”

Wij willen dat mensen zich ervan bewust worden hoe belangrijk het is om te investeren in hun gezondheid. Daarom is het onze missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het behalen van hun gezondheidsdoelen. Alle trainers in het team zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten om u te begeleiden op het gebied van training en een gezonde leefstijl. Wij geven u graag voedingsadvies en begeleiden u graag in het gezond afvallen of fitter worden. Personal training is onze passie en we streven naar resultaat. Samen halen we het beste uit uzelf.

Wij kunnen u helpen als fitness health trainer, medical trainer en voedings- en leefstijlcoach. Ook bieden wij sportmassages aan en hebben ervaring met inspanningsfysiologie. Naast de benodigde personal training diploma’s en certificaten zijn wij ook in het bezit van EHBO- en reanimatiediploma’s.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor een vrijblijvende intake.

IN ONS TEAM

Fitness Health Managers – Health Trainers – Leefstijlcoaches – Voedingscoaches – Medical Trainers – Sportmasseurs

personal trainer aan huis erik

Erik

personal trainer jasper

Jasper

personal trainer jeroen

Jeroen

personal trainer delano

Delano

personal trainer jerome

Jerome

personal trainer mylano

Mylano

personal trainer peter

Peter

personal trainer frederiek

Frederiek

personal trainer hugo

Hugo

personal trainer susan

Susan

personal trainer tycho

Tycho

personal trainer claudia

Claudia

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER

UW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

Hans Gosewehr
Hans Gosewehr
Eigenaar @ Hangos Real Estate
Lees verder
Wij trainen inmiddels ruim twee jaar met veel plezier in onze sportruimte bij ons thuis met Erik. Erik is een deskundige en vriendelijke sportman, die met veel enthousiasme maatwerk trainingen voor ons verzorgt. Doelgericht, altijd op tijd en een belangrijke tool voor ons om de discipline voor twee keer per week trainen op te kunnen brengen.
Marjolein Mennes
Marjolein Mennes
Eigenaar @ Lievemoeders.nl
Lees verder
Samen met mijn man hebben we 5 maanden getraind met Jasper. Met als doel om wat fitter de worden. We zijn allebei ondernemer en dus extra belangrijk. Jasper voelt heel goed aan wat je wel en niet aan kan en laat je net iets meer doen dan je denkt dat je kan. Daardoor zijn we nu een stuk fitter en voelen we ons goed. Erik heeft een uitgebreide intake gedaan en ook dat was super fijn. Dikke aanrader voor iedereen die aan huis of zoals ons geval, lekker buiten in je eigen buurt wil trainen.
Jan Jaap de Ruiter
Jan Jaap de Ruiter
Docent @ Tilburg University
Het mooie aan Personal Trainer aan huis is dat de PT voor de Coronatijd -uiteraard- bij mij thuis kwam waar we een stevig uurtje gingen trainen, op mijn niveau dan (60 jarige man), immer ingeleid en afgesloten met een kort gesprekje over hoe het met het lijf gaat en zeer gewaardeerde voedingsadviezen. Nu, in de Coronatijd, vinden de trainingen en gesprekjes nog steeds plaats, uiteraard op afstand maar wel met een uitstekende on line verbinding zodat het bijna lijkt of er niets aan de hand is. Hoe dan ook, Erik zijn organisatie is betrouwbaar en persoonlijk. Ik beveel hem iedereen aan die wat aan haar of zijn conditie en levensstijl wil doen.
Sisi Kempenaar
Sisi KempenaarCreative Marketing Manager @ Strengholt Music Group
Lees verder
Ik heb het afgelopen jaar een aantal maanden met Erik getraind met als doel om aan mijn techniek te werken. Ik heb er zeker geen spijt van gehad, want hij is een super goede trainer, genoeg kennis en kunde van het vak en bovenop alles is het altijd gezellig met hem 🙂 Ik kreeg naast de wekelijkse PT een workout en eetschema voor thuis en ook die waren goed te volgen. Ik ben zelf veganistisch, dus ik was nog even sceptisch of het eetschema me wel zou bevallen, maar er was niks mis mee. Lekkere, easy recepten die goed zijn te volgen. Zeker een aanrader mensen!
Suresh Chadda
Suresh Chadda
Senior Manager @ Rabobank
Lees verder
Erik brings good quality equipment to help him to run varied exercise sessions each time from working the ropes, slamming the tractor tyre with an 8KG sledgehammer or building biceps with the ‘curls for the girls’ weights exercise. Pushups, squats, jogging, wall sitting and leg raises complete the range. Boxing was great - back when the distancing allowed it. The reason why Erik is so effective isn’t only his punctual nature, trustworthiness (total privacy if you want it) and cheerful disposition, but also his professional advice on posture and technique. Furthermore he pushes us beyond our limits with every exercise by shouting encouragement with good humour, but also with a careful eye on avoiding injuries at all times. Until now, my circumference reduced by 9cms, my weight by a few kilos and my energy sky-rocketed and I get to spend time with my loved ones whilst working out. I wouldn’t hesitate to recommend him. He’s great!
Bart Schuurman
Bart Schuurman
Huisarts @ Huisartsenpraktijk Dr. B. Schuurman
Lees verder
Sinds 2 maanden word ik getraind door Hugo en Erik. Zowel mijn voedingspatroon als mijn progressie qua spierkracht worden nauwkeurig bijgehouden, ook zijn er weegmomentjes. De sfeer is professioneel en informeel tegelijk. Als huisarts houd ik mij natuurlijk ook bezig met voeding, leefstijl en bewegen. Deze mannen doen hun werk met groot enthousiasme en ze weten waar ze over praten, een aanrader..
Previous
Next