Maatregelen coronavirus

Uiteraard houden wij de nieuwsberichten omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en nemen wij als Uw Personal Trainer aan Huis de nodige maatregelen om zowel uw als onze gezondheid te waarborgen. U vraagt zich waarschijnlijk af of wij nog personal training aan huis aanbieden. Het antwoord hierop is: ja. Wij bieden één-op-één trainingen aan, bij u thuis of in de buitenlucht. Daarom kunnen onze werkzaamheden gewoon doorgaan. Natuurlijk nemen wij de nodige maatregelen in acht om eventuele besmetting met het coronavirus te voorkomen. Uw gezondheid, en dat van ons team, staat natuurlijk voorop.

Uw Personal Trainer aan Huis neemt de volgende maatregelen:

– We houden minimaal 1,5 meter afstand tot de klant

– We wassen onze handen zorgvuldig, zowel voor als na elke training

– De trainingen vinden zoveel mogelijk plaats in de buitenlucht

– We maken tijdens de training zo min mogelijk gebruik van materialen

– Materialen die wel gebruikt worden worden goed schoongemaakt

– Trainingen gaan niet door in het geval van (lichte) gezondheidsklachten

– We hebben begrip voor ieders wensen en keuzes

– We houden het nieuws nauwlettend in de gaten 

Personal training op afstand behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen de trainingen dan altijd door laten gaan en online laten plaatsvinden, bijvoorbeeld via Facetime of Zoom. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u op zoek naar iemand die u thuis kan begeleiden bij het sporten? We maken graag vrijblijvend kennis met u en bespreken samen met u wat er mogelijk is in deze tijd. Juist nu is het belangrijk om fit te blijven en speelt gezonde voeding ook een belangrijke rol. Uw Personal Trainer aan Huis geeft u hier graag persoonlijk advies over. Ook op afstand kunnen wij voor u een persoonlijk trainings- of voedingsschema opstellen. 

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.