business training

Business training is personal training voor ondernemers met een drukke agenda. Wij helpen u graag om sportief aan de slag te gaan, en vooral ook te blijven. Uw personal trainer komt bij u thuis of op kantoor. Dit betekent investeren in uw gezondheid zonder daarvoor de deur uit te hoeven! Want wij begrijpen dat u als ondernemer het druk heeft, veel afspraken heeft en soms van hot naar her vliegt. Om dit vol te kunnen houden is het belangrijk een gezonde leefstijl te hebben en in goede conditie te zijn. Maar waar haalt u de tijd vandaan om naar de sportschool te gaan? Dat is dus niet nodig. Wij komen naar u toe en begeleiden u graag in het behalen van uw trainingsdoelen met personal training aan huis of op kantoor.

U zult merken dat u op elk vlak – ook op de werkvloer – beter zult presteren wanneer u gezond en fit bent. Een interessant bijkomend voordeel is dat personal training voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar is.

Trainen samen met een collega of medeondernemer? Wij bieden ook training aan twee personen tegelijk aan. Wij passen ons aan uw business training wensen aan. Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en we zien u snel! 

vrouw met dumbell

personal training

voor ondernemers

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.