BUSINESS BOOTCAMP

Speciaal voor ondernemers bieden wij business bootcamp aan. Dit is een full-body workout, toegankelijk voor iedereen (ongeacht sportniveau). U traint hierbij in groepsverband in de buitenlucht, onder leiding van Erik of één van de andere professionele personal trainers uit ons team. Bootcamp is een uitdagende en afwisselende manier om fit te worden en blijven. De training wordt opgebouwd uit verschillende oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, met tussendoor steeds een korte pauze. Deze manier van trainen is gericht op vetverbranding, spieropbouw en het verbeteren van uw conditie. Ook bij business bootcamp wordt iedere deelnemer persoonlijk begeleid en gemotiveerd.

Positieve resultaten op de werkvloer

Door met uw medewerkers in groepsverband te trainen leert u elkaar op een andere manier kennen en zult u merken dat u als team hechter wordt. Dit zorgt voor een sterkere teamspirit op de werkvloer. Bootcampen met uw bedrijf zal resulteren in gezondere medewerkers en een lager ziekteverzuim. De trainingen vinden in de gezonde buitenlucht plaats, op een locatie dichtbij kantoor. U zult merken dat het de prestaties op de werkvloer zal verbeteren.

Benieuwd naar de business bootcamp mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en meld u aan voor een gratis intake!

WAAROM ERIK REINDERS BUSINESS BOOTCAMP

  • Stok achter de deur
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Full-body workout
  • Trainen in groepsverband
  • In sommige gevallen fiscaal aftrekbaar