Wat kost een personal trainer aan huis?

wat kost een personal trainer aan huis
Veel mensen vragen het zich af: 'wat kost een personal trainer?'. Niet geheel onterecht. Natuurlijk kost het geld, meer geld dan een simpel abonnement bij de lokale sportschool. Daar mag je dan wel 'elke dag' komen sporten, maar doet u dat dan ook? U heeft daar geen persoonlijke begeleiding, geen stok achter de deur... Een personal trainer gaat samen met u aan de slag om uw persoonlijke doelen te behalen. Uw trainer geeft u daarbij persoonlijk advies en maakt een trainingsplan op maat. Het is iemand die weet wat hij doet en u graag leert wat hij weet en helpt bij het halen van steeds de volgende mijlpaal. Daarbij is het belangrijk dat uw personal trainer aan huis u ondersteunt bij het behalen van duurzaam resultaat. De prijzen van personal trainers liggen gemiddeld tussen de 40 en 120 euro per uur. Nogal uiteenlopende bedragen, inderdaad. De prijs die per uur wordt gevraagd hangt onder andere af van de volgende factoren:

- De ervaring van de personal trainer

- Eventuele specialiteiten van de personal trainer (zoals medical training of inspanningsfysiologie)

- Het doel en de inhoud van de training

- Het aantal sessies per week

- Alleen trainen of met een groep

- Thuis trainen of in de sportschool

- Afname van een pakket of losse trainingen

Erik Reinders Personal Training

Nu vraagt u zich natuurlijk af: 'wat kost het dan bij jullie?'. Dat hangt ook weer af van allerlei factoren. Natuurlijk is het intakegesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. Ook de medische intake en de proefles zijn gratis. Hoeveel u vervolgens per training betaalt hangt dus af van een aantal factoren. Eén daarvan is het aantal trainingen dat u afneemt. Hoe meer trainingen u afneemt, hoe lagere de prijs per training. Dus: hoe langer de binding met ons is, hoe minder u betaalt.

Onze tarieven

De tarieven van Uw Personal Trainer aan Huis variëren van 65 tot 85 euro per uur. Onze tarieven zijn excl. btw. Goed om te weten: de kosten van personal training zijn voor ondernemers in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar! Wij bieden de volgende pakketten aan: 15 trainingen, 26 trainingen, 52 trainingen en 100 trainingen. Neem contact op voor de tarieven die dan gelden.

Kosten personal trainer aan huis

De vraag ‘wat kost een personal trainer?’ gaat over prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Uw personal trainer komt bij u thuis, op kantoor of elke andere gewenste locatie en neemt de benodigde materialen voor de training met zich mee. Wij zijn uw motivator, stok achter de deur, trainer en geven daarbij ook persoonlijk voedingsadvies. Onze trainers hebben ruime ervaring, hebben plezier in wat ze doen en zijn gemotiveerd om te motiveren. De klik met uw trainer is het meest belangrijk, vinden wij.


Neem contact op voor de tarieven die in uw geval zullen gelden of meld u direct aan voor een kennismakingsgesprek tijdens de gratis intake!

vrijblijvend

kennismaken

WhatsApp chat