De voordelen van thuis trainen

personal trainer man vrouw

Trainen in de sportschool is misschien wel gezelliger en ook al beschikt de sportschool over meer apparatuur, thuis trainen met een personal trainer brengt veel voordelen met zich mee. Want met behulp van een personal trainer aan huis kunt u thuis net zo goed aan een gezonder lichaam werken als in een sportschool vol fitnessapparatuur. Benieuwd naar de voordelen van thuis trainen? Lees dan snel verder.

Tijd

Wanneer u thuis traint heeft u geen reistijd. Dit is kostbare tijd, die u nu kunt besteden aan de daadwerkelijke training. Dat is erg fijn wanneer het sporten in een volle agenda moet passen.

Niet afhankelijk

Bij het thuis trainen bent u niet afhankelijk van het weer, vervoer of andere zaken. Regen of kou is geen excuus meer! 

Binnen handbereik

Wanneer u thuis sport, is alles binnen handbereik. Denk aan sportkleding, een handdoek, water en een douche.  

Trainingsmaatje

U kunt uw personal trainer aan huis zien als trainingsmaatje. Dit werkt extra motiverend en is ook best gezellig! 

Niet meer wachten

Bij het thuis trainen op eigen fitnessapparaten hoeft u niet op iemand anders te wachten, die zijn of haar setjes nog moet afmaken. Ook dit scheelt tijd en eventuele frustraties! Daarbij heeft u ook geen last van andere mensen die met u meekijken, of op u staan te wachten.

Stok achter de deur

Bij het sporten in een sportschool haken veel mensen al af door het gebrek aan discipline en motivatie. Uw personal trainer aan huis is de stok achter de deur die vaak mist. Wanneer u normaal had kunnen denken: ‘ik heb geen zin, ik ga volgende week wel weer sporten’, staat nu uw personal trainer voor de deur om u aan het werk te zetten en te motiveren.

Wat zijn voor u nog meer voordelen van thuis trainen met een personal trainer?