3x populaire sporthorloges

populaire sporthorloges

Een steeds groter groeiende trend in de sport- en fitnesswereld: wearables. Denk bij deze draagbare technologieën aan fitnesstrackers, hartslagmeters, smartwatches, sporthorloges, toestellen voor GPS-tracking en zelfs technologische kleding. In deze blog zetten we drie populaire sporthorloges op een rijtje. 

Samsung Galaxy Watch

Volgens velen is dit het beste sporthorloge van het moment en wordt aanbevolen voor sporters die hartlopen, zwemmen of fitnessen. Het sporthorloge meet o.a. afstand, calorieverbranding, hartslag, slaap en trappen. De Samsung Galaxy Watch heeft een zeer stijlvol uiterlijk en ziet er uit als een ‘echt’ horloge. Dit horloge is waterdicht en is voorzien van veel sportprofielen. De batterijduur is goed en de metingen zeer nauwkeurig.

Gerelateerde afbeelding

Garmin Vivoactive 3

 Dit sporthorloge van Garmin heeft een strak uiterlijk en meet afstand, hartslag, slaap, snelheid, stappen en trappen. Ideaal voor fietsers, hardlopers en outdoor sporters. Ook voor zwemmers is de Garmin Vivoactive 3 aan te raden: het horloge is waterdicht tot wel 50 meter. Het horloge heeft het vermogen uw stressniveau in te schatten en kan u een seintje geven wanneer deze stijgt. De Garmin Vivoactive 3 biedt de mogelijkheid trainingsschema’s aan te maken of te downloaden. Het trainen naar een bepaald doel wordt hiermee gemakkelijker gemaakt. 

       Afbeeldingsresultaat voor garmin vivoactive 3

Polar Vantage M

Dit is niet zomaar een sporthorloge. De Polar Vantage M is een veelzijdig multisport- en hardloophorloge. Uiteraard met ingebouwde gps en 24/7 hartslagmeting. Daarnaast biedt de Vantage M ook inzicht in uw slaappatroon. Het lichtgewichte horloge is voorzien van ingebouwde profielen voor veel takken van sporten. Naast hardlopen en fietsen zijn er profielen voor bijvoorbeeld zwemmen, voetbal en ook skiën. Dit sporthorloge heeft een accuduur van wel 30 uur en een goede hartslagmeter met wel 9 sensoren.

Afbeeldingsresultaat voor Polar Vantage M

 

Naast de eindeloze mogelijkheden die deze wearables bieden zien ze er ook nog eens steeds mooier en stijlvoller uit. Wat is volgens u het beste sporthorloge?