begeleid sporten

Bent u op zoek naar professionele begeleiding in sporten? Als personal trainer aan huis bieden wij begeleid sporten aan bij u thuis. Wij ondersteunen u bij het proces naar een gezonder leven en fitter lichaam. Sporten onder begeleiding van een personal trainer brengt veel voordelen met zich mee. Er wordt een trainingsplan voor u op maat opgesteld en uw personal trainer is de stok achter de deur die vaak mist. Samen halen we het beste uit uzelf en gaan we voor duurzaam resultaat.

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Binnen of buiten: waar en wanneer u wilt. U traint dus in uw vertrouwde omgeving en bovendien verspilt u geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. Begeleid sporten kan ook op afstand, bijvoorbeeld via FaceTime of Skype. Ook dan kunnen wij u voorzien van een trainingsschema op maat en persoonlijk voedingsadvies. Wij zijn als personal trainer en leefstijl coach actief in de regio midden Nederland. 

“Erik geeft je het gevoel dat je niet een nummertje bent, maar eerder een trainingsmaatje. Voor mij maakt dat een enorm verschil.” – Chris, ondernemer

professionele

begeleiding bij u thuis

Sporten onder begeleiding van een professionele personal trainer is mogelijk voor iedereen. Ongeacht uw leeftijd of sportniveau. Na de (medische) intake bespreken we uw gezondheidsdoelen en maken we een trainingsplan op maat. Misschien is personal boxing wel wat voor u. Bij onze trainingen staan plezier en afwisseling voorop. Wij gaan voor duurzaam resultaat en begeleiden u graag in de weg naar een fitter lijf en een gezondere leefstijl met begeleid sporten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleid sporten? Neem contact op of meld u direct aan voor een vrijblijvende intake. Nu met gratis proefles en medische intake!

vrouw met dumbell

Waarom?

  • Thuis begeleid sporten
  • Stok achter de deur
  • Tijdsbesparend
  • Duurzaam resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding in voeding en leefstijl

vrijblijvend

kennismaken

Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.