begeleid sporten

Bent u op zoek naar professionele begeleiding in sporten? Als personal trainer aan huis bieden wij begeleid sporten aan bij u thuis. Wij ondersteunen u bij het proces naar een gezonder leven en fitter lichaam. Sporten onder begeleiding van een personal trainer brengt veel voordelen met zich mee. Er wordt een trainingsplan voor u op maat opgesteld en uw personal trainer is de stok achter de deur die vaak mist. Samen halen we het beste uit uzelf en gaan we voor duurzaam resultaat.

De trainingen vinden plaats bij u thuis. Binnen of buiten: waar en wanneer u wilt. U traint dus in uw vertrouwde omgeving en bovendien verspilt u geen tijd met heen en weer rijden naar de sportschool. Begeleid sporten kan ook op afstand, bijvoorbeeld via FaceTime of Skype. Ook dan kunnen wij u voorzien van een trainingsschema op maat en persoonlijk voedingsadvies. Wij zijn als personal trainer en leefstijl coach actief in de regio midden Nederland.

Wanneer u thuis gaat sporten onder begeleiding van een professionele personal trainer bent u er zeker van dat u de oefeningen op een juiste manier uitvoert en een goed (persoonlijk) trainingsschema zult krijgen. Daarnaast voorzien wij u van persoonlijk voedingsadvies. Het is niet nodig om zelf op internet te speuren naar oefeningen die u thuis zou kunnen doen, of bepaalde tips en tricks over voeding. Het is het beste om dit persoonlijk af te laten stemmen, op uw eigen situatie en leefstijl. Bent u op zoek naar begeleiding voor het sporten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

“Erik geeft je het gevoel dat je niet een nummertje bent, maar eerder een trainingsmaatje. Voor mij maakt dat een enorm verschil.” – Chris, ondernemer

professionele

begeleiding bij u thuis

Sporten onder begeleiding van een professionele personal trainer is mogelijk voor iedereen. Ongeacht uw leeftijd of sportniveau. Na de volledige intake bespreken we uw gezondheidsdoelen en maken we een trainingsplan op maat. Misschien is personal boxing wel wat voor u. Bij onze trainingen staan plezier en afwisseling voorop. Wij gaan voor duurzaam resultaat en begeleiden u graag in de weg naar een fitter lijf en een gezondere leefstijl met begeleid sporten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor begeleid sporten? Neem contact op of meld u direct aan voor een vrijblijvende intake.

begeleid sporten

Waarom?

vrijblijvend

kennismaken

Ook begeleid sporten? Neem contact op voor een kennismaking. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training aan huis. Maak nu een afspraak voor een gratis intake met persoonlijk advies.